KNBB live

KNBB KNBB

Livestream

Live biljarten is overal! Op steeds meer plekken worden veelal gratis livestreams aangeboden, en op steeds meer tv-zenders en online platforms zijn uitzendingen met carambole, driebanden, pool en snooker.

Op deze pagina een overzicht van de meest populaire kanalen, van alle actieve en geplande livestreams, en van een aantal prominente (Nederlandse) pagina’s met video.

Gebruik deze pagina als referentie/vertrekpunt waar u naartoe moet als u een pagina zoekt of ergens een live event is, zodat u op de pagina van de aanbieder kunt genieten van een fijne uitzending. Wij gaan verder niet over de inhoud van de pagina’s.

Geplande/recente livestreams

Youtube feed

Facebook feed

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
De vreugde van winst! Nergens zie je dit puurder dan op het NK voor Teams met VG-spelers. 💪🏽💪🏽

Biljarten voor VG spelers Hotel Zuiderduin
Niet maakbaar?

Raymund Swertz draait er zijn hand niet voor om. :)

Op de NK Biljartvijfkamp, met dank aan Kozoom.
NIEUWE PROMOVIDEO OUDEJAARSTREKKING STAATSLOTERIJ
De nieuwe promovideo van de oudejaarstrekking van de Staatsloterij, onderdeel van Nederlandse Loterij en daarmee een belangrijke partner voor de KNBB, is sinds een paar dagen live.

De promovideo heeft als motto:
Wacht niet tot geluk je overkomt / Soms hoef je niet naar het Noorderlicht om iemands Noorderlicht te zijn / Al dromen we stiekem allemaal van knuffelen met Frida. 

#Fridadehusky #Oudejaarstrekking

Staatsloterij Nederlandse Loterij

Zie ook dit artikel (waarin ook wordt beschreven de waarde van Staatsloterij voor de sport):
https://www.knbb.nl/nieuws/nieuwe-promovideo-oudejaarstrekking-staatslot
NK BILJARTVIJFKAMP CEREMONIE: 
WINNAAR RAYMUND SWERTZ, AFSCHEIDSSPEECH JOS BONGERS

De NK Biljartvijfkamp 2022 had met Raymund Swertz een geweldige winnaar, en was extra emotioneel door het afscheid nemen van één van onze vaderlandse biljarttoppers Jos Bongers. Zijn ongekend humoristische afscheidsspeech (op iets over de helft van de video) maakte grote indruk. 

Met dank aan Kozoom.

Delen? Graag!

Kozoom De Biljartacademie Raymund Swertz Jos Bongers Kim Jorissen-Bongers Jeffrey Jorissen Michel van Silfhout Martijn Egbers TeamNL Nederlandse Loterij Aramith - Billiard Balls Iwan Simonis Billiards KNBB Carambole

Instagram feed

Overzicht videokanalen